Sluiten
Bedrijven en Primair onderwijs

Training en advies

Investeer in je eigen deskundigheid

Kom je ook? Voor wie? Wat?
september t/m novemberOnline bijeenkomsten Leerling in beeldvoor leerkrachten, intern begeleiders, directie, teamleiders in primair en speciaal onderwijsVerrassend nieuw, vertrouwd goed. Dat is ons nieuwe LVS Leerling in beeld. We vertellen je graag over de vele mogelijkheden van het platform, de kortere en adaptieve toetsen, de nieuwe rapportages met een focus op groei ... en nog veel meer! Uiteraard is er ook ruimte voor al je vragen.
> Schrijf je hier in!
september t/m novemberOnline bijeenkomsten Kleuter in beeldvoor kleuterleerkrachten, intern begeleiders, directie, teamleiders in primair en speciaal onderwijsBenieuwd naar ons nieuwe observatie-instrument: Kleuter in beeld? Komend schooljaar is Kleuter in beeld helemaal compleet voor Taal, Rekenen, Sociaal-emotionele ontwikkeling en Motoriek. In deze online bijeenkomsten kom je er alles over te weten en is er ruimte voor al je vragen.
> Schrijf je hier in!
14 december Online infobijeenkomst Leren leren Voor leerkrachten, intern begeleiders in so zml en sbo en so (voormalig) cluster 4 scholen Met de materialen uit het pakket Leren leren breng je snel en eenvoudig de vaardigheden en ontwikkeling van leerlingen op het gebied van leren leren in kaart. Het geeft informatie over hoe jouw leerlingen leren, hoe ze problemen oplossen en of ze extra begeleiding nodig hebben. Gebruik jij het al voor jouw leerlingen en wil je weten hoe je er meer uit kunt halen, of ben je misschien nog helemaal niet met Leren leren bekend? We praten je in 1,5 uur bij. Schrijf je in.
Wanneer het jou pastBehoefte aan advies? We komen graag langs!  bijvoorbeeld bij een IB-netwerk of bestuursbijeenkomst Gratis een adviseur van Cito op bezoek
> Advies op maat (flyer) 
september t/m november
september t/m november
14 december
Wanneer het jou past