Sluiten
Primair onderwijs

En verder ...

Open dag

Cito – En verder

Leuk dat je interesse hebt

Op deze pagina zie je welke activiteiten wij organiseren over Cito. Speciaal bedacht voor de open dag. Zo weet je wat je kunt verwachten. En als je geen tijd hebt voor allemaal, dan kun je nu vast kiezen.

Ondersteuning ROC Nijmegen

Onze open dag wordt vandaag ondersteund door studenten van het ROC Nijmegen, opleiding Leisure & Hospitality!
Werken bij Cito als vragen je tweede natuur is
In een open en informele sfeer werken we in verbinding met de wereld om ons heen. Nieuwsgierig naar wat Cito als werkgever te bieden heeft? Laat je hier informeren over onze vacatures. Wist je dat we ook regelmatig stage- en afstudeerplekken beschikbaar hebben? Je kunt ook zelf alvast een kijkje nemen.
Livestreaming sCOOLradio

Livestreaming door leerlingen van scholengemeenschap Het Hooghuis te Oss. sCOOLradio is de eerste radiozender van Nederland met een echte DJ-opleiding. Het lesprogramma, waarbij de DJ’s alles leren over presenteren, interviewen en een goed radioprogramma maken, is opgezet in samenwerking met 3FM. sCOOLradio

sCOOLradio

Tentoonstelling 50 jaar Cito
Ga mee terug in de tijd aan de hand van een uitgebreide tijdlijn met mijlpalen voor Cito, jubileumuitgaves, oud-toetsmateriaal en fotomateriaal uit de tijd van toen.
Onthulling kunstwerk ‘Space book’

Om 13.30 uur onthullen we het kunstwerk ‘Space book’, gemaakt door Anne van het Blariacumcollege uit Venlo naar aanleiding van de ontwerpwedstrijd ter ere van ons 50-jarig bestaan.

ontwerpwedstrijd

Kidscorner
Ook voor onze jonge bezoekers is er van alles te doen op onze open dag!

Zo kunnen ze meedoen aan een speurtocht, waarin ze op zoek gaan naar antwoorden om het geheim te ontrafelen van onze grondlegger mijnheer De Groot.

ROC Nijmegen

Zin om je te laten schminken? Dat kan! De grimeurs in opleiding van het ROC Nijmegen staan voor je klaar.

Maak een foto in onze photobooth

Laat je fotograferen in een feestelijke photobooth. De fotostrip kun je direct meenemen!
Film met popcorn