Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Allround ICT-Beheerder met specialisatie MS Exchange – M365

Collega gezocht

Ben jij bekend met het beheren van een complexe hybride ICT-infrastructuur en ben je gespecialiseerd in de inrichting, beveiliging en werking van MS Exchange en Microsoft 365. Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor de afdeling Informatie Voorziening en Informatie Technologie (IV/IT) zoeken wij een

Allround ICT-Beheerder met specialisatie MS Exchange – M365

voor 36 uur per week

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Als ICT-Beheerder ben jij iedere dag bezig met het beheren en verbeteren van onze ICT-infrastructuur en de bijbehorende databases, servers, processen en applicaties. Vraagstukken die jou van nature bezighouden zijn: “Kan het beheer beter?”; “is de beveiliging in orde?”.
Jij zorgt voor een betrouwbare en veilige ICT-infrastructuur waarbij je knelpunten in beheer en processen vertaalt naar oplossingen.
Dit doe je niet alleen maar met een team van ca. 16 ICT-Beheerders. Elke ICT-Beheerder is naast de reguliere beheerwerkzaamheden gespecialiseerd in één of meerdere kennisgebieden zoals Systeembeheer, Database & Server Beheer, Werkplekbeheer, Netwerkbeheer en (Technisch) Applicatie Beheer.

Het eerste wat je merkt als je bij Cito komt werken is een diversiteit aan infrastructuren omdat we zowel een kantooromgeving beheren als ook diverse ontwikkelomgevingen met eigen OTAP-infrastructuren die zowel lokaal als in MS Azure Cloud draaien. Ook de komende jaren zullen in het teken staan van een verdere migratie naar Azure en Cloud based ICT-diensten en -oplossingen.

Het werk is divers te noemen want het ene moment voer je verbeteringen door in de bestaande infrastructuur, het andere moment werk je aan het oplossen van incidenten of rapporteer je over de performance van de infrastructuur. Je stelt documentatie op, houdt de vervangingstermijn in de gaten van de hardware en software die onder jouw verantwoordelijkheid valt en je zorgt er uiteraard voor dat deze up-to-date zijn. Je bent een teamplayer en je kunt technische informatie in begrijpelijke taal overbrengen.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ICT-Beheerder die begrijpt hoe je, in een hybride infrastructuur, beheer voert over het geheel aan servers, applicaties en diensten. Dankzij jouw analytische blik spoor je problemen snel op en herken je tijdig knelpunten en trends in performance. Met de specialisatie in MS Exchange zorg jij ervoor dat onze mailomgeving in uitstekende conditie is. Dat betekent dat je niet alleen kennis hebt van MS Exchange (zowel in de Cloud als On-premis), maar ook van de integratie en samenwerking binnen Microsoft365, Active Directory, DNS, Windows server 2016, Domain Controllers en andere aanpalende systemen.

Daarnaast vragen we van je dat jij:

  • HBO werk- en denkniveau hebt en aantoonbare kennis en/of ervaring hebt op het gebied van MS Exchange;
  • Minimaal beschikt over de Microsoft certificering MCSE Productivity: 70-345/1 Administering Exchange 2016/2019 Server;
  • Bekend bent met de ITIL-principes van incident- en change management;
  • Beschikbaar ben voor consignatiediensten;
  • Zowel zelfstandig kunt werken als effectief kunt samenwerken.

Wat mag jij van ons vragen?

Een functie waarin je echt kunt helpen bij beheer en het continu verbeteren van de ICT-infrastructuur, waardoor onze interne- en externe klanten efficiënter hun werk kunnen doen. Een werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief, ontwikkeling en verantwoordelijkheid.
Complex, uitdagend en divers? Ja, zeker!

Jouw werk heeft effect op het leven van mensen. Cito is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten. Wij volgen de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en competenties. Daarmee ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers. En helpen we leerlingen en professionals het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst.

We bieden je een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privé balans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Nog vragen?

Willem van der Tak, hoofd Infrastructuur Ontwikkeling & Technisch Beheer, vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is te bereiken op (026) 352 13 78. Helmer Raterink, HR assistent, weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Je kunt hem bereiken op (026) 352 12 69.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur ons vóór 16 april 2021 je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier t.a.v. Helmer Raterink. Vermeld hierbij vacaturenummer 21-21.