Direct naar inhoud
CitoLab - twee studenten met laptop en studieboek

Collega gezocht

Bij ons staat de vraag centraal. Uiteraard de toetsvraag, maar ook de vraag achter die vraag. Zodat we samen met onderwijsprofessionals, klanten en stakeholders onze expertise en ervaring kunnen inzetten om de toekomst van het onderwijs mee vorm te geven.

Ben jij een onderzoeker die de verbinding zoekt tussen onderwijskunde, psychometrie en de uitdagingen van het onderwijs van nu? En geef jij graag vorm aan toegepast wetenschappelijk onderzoek? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Werken bij Cito

Voor de divisie CitoLab zoeken wij een

  • Senior onderwijskundig of psychometrisch onderzoeker
  • uren in overleg

Wat ga je doen als senior onderwijskundig onderzoeker?

Als senior onderwijskundig onderzoeker voer je praktijkgericht onderzoek uit op het gebied van onderwijskundig meten. Je rapporteert hierover in het wetenschappelijke forum en de onderwijspraktijk. Je vormt bovendien zelfstandig consortia, initieert onderzoeksaanvragen en vervult hierbij een sturende rol. Ook het begeleiden en evalueren van strategische, op innovatie gerichte, samenwerkingen behoort tot het takenpakket. Meer informatie over ons team en ons werk vind je hier.

Wat ga je doen als senior onderwijskundig onderzoeker?

Een senior psychometrisch onderzoeker stuurt interne en (inter-)nationale projecten aan, en draagt bij aan de analyses van de (centrale) examens. Ook doe je wetenschappelijk onderzoek op het gebied van psychometrie. Dat kan gaan om onderzoek dat we op eigen initiatief doen, als onderdeel van ons meerjarenbeleidsplan. Maar we doen ook onderzoek in opdracht van OCW gericht op de onderwijspraktijk, en onderzoek in opdracht van derden. Meer informatie over ons team en ons werk vind je hier.

Wat vragen wij van jou?

Ben jij gepromoveerd op een voor deze functie relevant onderwerp, bijvoorbeeld op het gebied van psychometrie, technology enhanced assessment of validiteit ? Heb je hebt ervaring in het werken met wetenschappelijke subsidieverstrekkende organisaties zoals NWO en/of opdrachtgevers in de private sector? Ben je gericht op samenwerking en in staat om verbindingen te leggen. En lijkt het je wat om bij Nederlands grootste toetsinstituut te werken? Wij gaan we graag met je in gesprek over je ambities en de mogelijkheden!

Werken bij Cito

Contactgegevens

Remco Feskens (Directeur Citolab) vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is het beste te bereiken via (06) 40 60 60 13. Ons Servicepunt weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Het Servicepunt is bereikbaar op (026) 352 78 89 of via vacatures@cito.nl.

Geïnteresseerd?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Stuur je motivatie en cv samen met het sollicitatieformulier t.a.v. afdeling HRM. Vermeld hierbij vacaturenummer 23-26.

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen

Bereikbaar Ma t/m vr 08:30 tot 17:00
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken