Direct naar inhoud

Cito-medewerkers fietsen en wandelen voor goed doel

| 19-07-2023 | Nieuws In totaal heeft dit € 1.500 opgeleverd voor Ome Joop's Tour.

Fietsen naar je werk of wandelen tijdens de lunch, en tegelijkertijd geld inzamelen voor het goede doel. Daar hebben de medewerkers van Cito zich de afgelopen maand voor ingezet. Voor iedere gefietste kilometer woon-werkverkeer doneerden medewerkers hun kilometervergoeding aan Ome Joop's Tour. Daarnaast konden medewerkers een GPS-wandeling maken door de Burgermeesterwijk en Park Sonsbeek in Arnhem, waarbij per gelopen wandeling een bedrag werd ingezameld. Ook deden enkele medewerkers een vrije gift. In totaal heeft dit € 1.500 opgeleverd voor Ome Joop's Tour.

Cito-medewerker, en oud-deelnemer aan Ome Joop's Tour Sam van den Hoven overhandigde Marcel Legerstee, voorzitter van Ome Joop's Tour de cheque. ‘Bedankt Cito-medewerkers voor deze mooie bijdrage, die wij gaan investeren in de jeugd van de toekomst!’ Sam: ‘Bij Cito vinden wij de vitaliteit van onze medewerkers erg belangrijk. En we zetten ons graag in voor de jeugd. Met deze actie hebben we aan beide doelen bijgedragen.’

Zaterdag 23 juli gaat Ome Joop's Tour weer van start. Het doel dat Stichting Ome Joop's Tour nastreeft, is het jaarlijks organiseren van een fietstour voor jongens en meisjes in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar. Zij hebben nauwe banden met stichtingen die met gezinnen en armoede te maken hebben, en proberen zo om kinderen uit deze doelgroep te bereiken en hen een fantastische fietsweek te bezorgen.

Zoeken