Direct naar inhoud

Vakmanschap Afleverset

Geregistreerd vakman worden? Haal je Bewijs van Vakmanschap Afleverset voor je persoonlijke Vakpaspoort. Onderdeel hiervan is de theorietoets Vakmanschap Afleverset. Kom naar onze examenlocatie naast station Arnhem Centraal (individueel) of laat ons naar u komen en een examen op locatie regelen voor uw eigen groep.

Voor werkgevers & opleiders

Examen op eigen locatie aanbieden?

Wilt u uw collega's of studenten de mogelijkheid bieden examen te doen in of in de buurt van uw vestiging? Dat regelen wij graag voor u. Wellicht heeft u een geschikte ruimte, zo niet dan zoeken wij er één in de buurt. Indien gewenst kunnen wij u alles uit handen nemen en zorgen voor o.a. de administratie, ingerichte locatie met laptops, surveillant en verstrekking van de uitslagen. Daarmee weet u zeker dat er betrouwbaar en onafhankelijk wordt getoetst.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op

Vakmanschap Afleverset: de theorietoets

U kiest op basis van uw profiel een theorietoets:

 • Monteur Afleverset
  Duur: 90 minuten | Kosten: € 195,- excl. btw
 • Allround monteur Afleverset
  Duur: 90 minuten | Kosten: € 195,- excl. btw
Inschrijven theorietoets Afleverset

Meer weten?

Meer informatie over de profielen, de inhoud van de theorietoets, cesuur (wanneer bent u geslaagd) en meer vindt u op de website Vakmanschap Zonnestroom.

Heeft u vragen over bijzondere omstandigheden (bijv. dyslexie)? Zie de beschikbare regelingen in artikel 8 van het examenreglement.

Inschrijven voor theorietoets via Cito Portaal

Schrijft u zich voor de eerste keer in voor een examen bij Cito, maak dan eenmalig een persoonlijk account aan. Met uw eigen account kunt u al uw gegevens en boekingen maken, inzien en beheren via uw persoonlijke omgeving in Cito Portaal. Betaling gaat via Ideal en de factuur ontvangt u per mail.

Inschrijven theorietoets

Hoe ziet de examenafname eruit?

Bij Cito is een besloten ruimte waar u examen kunt doen. Deze examens vinden plaats op vooraf bepaalde data en tijdstippen. U maakt het examen met meerdere kandidaten tegelijk in 1 ruimte. U krijgt een eigen werkplek, een laptop en extra scherm tot uw beschikking. We zorgen voor een veilige plek waar u uw spullen (jas, tas, telefoon etc.) kunt achterlaten. Bij elke examen is er een examenleider aanwezig, die voorafgaand het examen met u de instructies doorneemt.

Inzage

Inzage in uw gemaakte theorietoets is mogelijk bij bij Vakmanschap Techniek. De kosten voor inzage is €50,-. Vul hiervoor het contactformulier in op de website van Vakmanschap Afleverset.

Verzoek tot inzage indienen

Parkeren

Cito ligt naast Arnhem Centraal Station. Komt u met de auto, dan adviseren wij te parkeren in Parkeergarage Centraal. Het is vanuit de parkeergarage 5 tot 10 minuten lopen naar Cito. De garage ligt onder station Arnhem en wordt op de borden aangegeven. Vervolgens is dit de looproute naar Cito.

Printversie looproute naar Cito

Fijn om te weten: Cito is dé expert in examinering

 • Al 55 jaar nationaal marktleider op het gebied van beoordeling en toetsconstructie
 • Internationaal toonaangevend psychometrisch instituut
 • Wereldwijd erkend en behorend tot de top 5 van testing and assessment companies
 • Gespecialiseerd aanbod toetsen en examens voor het onderwijs en het bedrijfsleven
 • Deskundige en ervaren trainers
Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken