Eindexamens 2024:

N-termen kun je vinden op examenblad.nl. Ga hier direct naar onze webpagina voor leerlingen en docenten

Direct naar inhoud
Logo van Cito Zakelijk

Cito Zakelijk

Cito Zakelijk is er voor organisaties en instellingen die werk willen maken van vakbekwaamheid. Die inzicht willen hebben in de kwaliteit van het kennen en kunnen van hun beroepsgroep. Daarvoor ontwikkelen we samen met u toetsen en persoonscertificering op maat en verzorgen we diverse beroepsexamens. Lees meer over onze samenwerkingen en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. We denken graag vrijblijvend met u mee.

Meer inzicht, meer ontwikkeling

Een toets is meer dan een vinkje: het is een bron van inzicht die leidt tot ontwikkeling. Ontwikkeling als persoon, als organisatie en zelfs voor een compleet vakgebied. Want vanuit dit inzicht kunt u bouwen aan een sterke positie als beroepsgroep met een duidelijke standaard voor vakbekwaamheid. Helder voor u, uw beroepsgroep én uw stakeholders.

Hiervoor kunt u bij ons terecht

Vakbekwaamheid aantonen kan op veel verschillende manieren. Hoe een betrouwbaar en effectief toetsplan en meetinstrumenten daarbinnen eruitzien en hoe u die inzet, bepalen we samen op basis van uw doelen. Aan de hand van uw vakinhoudelijke kennis en onze toetsdeskundigheid ontwikkelen we een passende oplossing. Bijvoorbeeld:

Ontwikkeling examens & certificering

We ontwikkelen een toets voor u of zetten samen een geheel nieuw certificeringsstelsel op.

Training & advies

Denk aan een advies over of audit op uw bestaande examenorganisatie. Het vergroten van uw examendeskundigheid. Of het psychometrisch onderzoeken van examenresultaten en toetskwaliteit.

Examenlogistiek

Bij het afnemen van een examen of certificeringstraject komt meer kijken dan alleen een goed beoordelingsinstrument ontwikkelen. Wij kunnen de complete examenlogistiek voor u uit handen nemen.

Beroepsexamens: warmtepomp tot hypothecair planner

Al onze examens ontwikkelen we in nauwe samenwerking met bedrijven, beroepsverenigingen en professionals uit het werkveld. Zo hebben we diverse beroepsexamens binnen de sectoren:

  • Vakmanschap zonnestroom, warmtepomp & afleverset
  • bouw, installatie & techniek
  • de veiligheidssector
  • de zorg en de financiële sector

Voor deze examens verzorgen wij betrouwbare, onafhankelijke toetsing en nemen we het logistieke proces van A tot Z voor u uit handen. Van de planning, administratie en examenafnamedoor heel Nederland tot de rapportage. Zodat u kunt vertrouwen op een volledige en kwalitatief hoogstaande toetsketen.

Ook inzicht krijgen in vakbekwaamheid?

Ontdek de mogelijkheden van het inzichtelijk maken en borgen van vakbekwaamheid binnen uw organisatie in een vrijblijvend gesprek. We denken graag met u mee. Vraag advies aan via onderstaande button en laat uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Liever zelf contact opnemen? Neem vrijblijvend contact op met Willem-Jan van Gendt via (026) 352 13 64.

Advies aanvragen

Zoeken