Eindexamens 2024:

N-termen kun je vinden op examenblad.nl. Ga hier direct naar onze webpagina voor leerlingen en docenten

Direct naar inhoud
CitoLab - illustratie data

CitoLab portfolio

Ons hart ligt bij het onderwijs. We lopen warm voor data waarmee je het leren in beeld kunt brengen en worden enthousiast van innovatieve manieren om dat te doen. Met ons team van onderzoekers en ontwikkelaars werken we dagelijks aan mooie projecten. Sommige daarvan duren jaren, omdat echte vernieuwing tijd nodig heeft en een onderbouwde basis. Sommige projecten doen we in samenwerking, omdat we geloven in het bundelen van krachten met de onderwijspraktijk, de wetenschap, onze stakeholders. Waar we mee bezig zijn, zie je hier.

Het is makkelijker om te vernieuwen in een maatschappij waar dingen lekker lopen. Maar het is belangrijker om te innoveren in een maatschappij die worstelt. Daarin zijn de problemen groot en de uitdagingen immens.

Saskia Wools, bestuursvoorzitter Cito

CitoLab - drie leerlingen met telefoon en skateboard

Samenwerken

Alleen door samen te werken, creëren we onderwijskundige oplossingen die echt impact maken. Bij CitoLab zijn we ons daar sterk van bewust.

Lees meer over samenwerken

CitoLab Kennisplein

CitoLab is een kennisorganisatie. In onze projecten zoeken we naar nieuwe kennis: over onderwijskundig meten, over leren, over toetsen. Die kennis delen we op ons Kennisplein. Speciaal voor leraren, met infographics, tips en meer.

Door naar ons Kennisplein
CitoLab - twee studenten met koffie to go

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via ons contactformulier. En blijf op de hoogte via onze CitoLab LinkedIn.

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail citolab@cito.nl

Zoeken