Direct naar inhoud

Professionaliseer medewerkers en examenorganisatie

Elke hogeschool of universiteit wil zijn studenten eerlijk en objectief beoordelen. Daarom is het borgen van kwaliteit van medewerkers en examenprocessen je eerste prioriteit. Daag medewerkers uit het béste uit zichzelf te halen, borg het kennisniveau én daarmee de kwaliteit van onderwijs.

Kennisplatform Examinering ho

  • Je wilt kennis en ervaringen delen met je collega’s in het hoger onderwijs
  • Je bent op zoek naar verdiepende kennis met directe handvatten als resultaat
  • Je wilt weten hoe andere hogescholen en universiteiten omgaan met dezelfde vraagstukken
Ben jij er de volgende keer bij?

Docentprofessionalisering in het hoger onderwijs

In de afgelopen jaren heeft Cito Training & Advies vele duizenden docenten getraind en gecertificeerd. Ons vertrekpunt daarbij is altijd de context van uw onderwijsinstelling. Samen met jou bepalen we de leerdoelen en stemmen de training af op de behoeften van je organisatie.

Zo dragen wij met veel plezier en enthousiasme ons steentje bij aan het opleiden van professionals die aantoonbaar bekwaam zijn voor hun verantwoordelijkheden binnen hun (examen)organisatie.

Onze certificering als officieel bewijs van kennis en kunde is altijd volgens NVE-profielen.

Praktijkgerichte incompany trainingen

Trainingen in examens hebben het imago stoffig te zijn. Niet bij ons. Onze trainingen zijn praktijkgericht en maken waar mogelijk gebruik van eigen materiaal van de deelnemers. Zo wordt de leerstof direct in de eigen praktijk toegepast. De trainingen worden incompany in groepen van maximaal 12 personen gegeven.

Samen geven we het leertraject vorm, waarbij interactie en vertaling naar praktijksituaties centraal staan. Onze ervaren trainers staan voor je klaar.

Trainingen op afstand

Training op locatie niet mogelijk of wenselijk?
Al meer dan 15 jaar verzorgen wij training en advies op afstand, zowel nationaal als internationaal. Door deze ervaring kunnen wij nagenoeg alle incompany trainingen voor het mbo en hoger onderwijs online uitvoeren.

In de afgelopen jaren hebben wij trainingen en consultancy op afstand verzorgd voor onder andere Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Fontys Hogeschool evenals internationaal bijvoorbeeld in Vietnam.

Een aantoonbaar bewijs van bekwaamheid in examinering

Met een certificaat heb je een aantoonbaar bewijs van je bekwaamheid. Dit is niet alleen prettig voor jou, maar het versterkt ook het imago van je onderwijsinstelling. Bovendien sluit certificering aan bij de doelstelling van Vereniging Hogescholen: een goede kwaliteit van examinering door aantoonbaar bekwaambare examenfunctionarissen.

We helpen je graag verder

Wanneer je contact met ons opneemt, helpt Caroline je graag verder. Zij verzorgt samen met een trainer of adviseur de intake, waarna er een programma op maat wordt samengesteld en een offerte wordt opgemaakt. Heb je nog andere vragen, ook die beantwoordt zij graag.

Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Caroline Soerjo-Theewis via citoconsult@cito.nl of (026) 352 15 01.

Fijn om te weten: Cito is dé expert in examinering

  • Al 50 jaar nationaal marktleider op het gebied van beoordeling en toetsconstructie
  • Internationaal toonaangevend psychometrisch instituut
  • Wereldwijd erkend en behorend tot de top 5 van testing and assessment companies
  • Gespecialiseerd aanbod toetsen en examens voor het onderwijs en het bedrijfsleven
  • Deskundige en ervaren trainers
Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken