Direct naar inhoud
Leerlingen voortgezet onderwijs - vmbo

We ondersteunen je graag

De een gaat met sprongen door de leerstof heen, de ander stap voor stap. Wij maken – als enige aanbieder – toetsen en volginstrumenten voor álle leerlingen, omdat iedere leerling telt. We ondersteunen je graag om alle leerlingen een eerlijke kans te geven.

Docenten voortgezet onderwijs

Passende perspectieven

Zitten in jouw klas ook leerlingen die aan het einde van de basisschool misschien het minimumniveau 1F niet halen? Voor deze leerlingen heeft SLO de leerroutes van Passende Perspectieven voor taal en rekenen ontwikkeld.

Lees meer

Wegwijzer toetsgebruik

De wegwijzer toetsgebruik voor leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften is te gebruiken voor speciaal (basis)onderwijs, regulier basisonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en praktijkonderwijs

Lees meer

Testinstrumentarium Taalontwikkelingsstoornissen

Een taalontwikkelingsstoornis (TOS) wil je zo vroeg mogelijk signaleren. In samenwerking met het Expertisecentrum Nederlands en de Radboud Universiteit ontwikkelden wij het Testinstrumentarium Taalontwikkelingsstoornissen (T-TOS) voor kinderen van 4 tot 10 jaar met een mogelijke spraak- en/of taalstoornis.

Lees meer
Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken