Direct naar inhoud
Leerlingen primair onderwijs op schoolplein

Samenwerking met onderwijsadviesbureaus

Kwaliteitsonderwijs creëer je samen. Daarom bundelen we onze krachten met diverse onderwijsadviesbureaus. Zij hebben verstand van kwaliteitsverbetering in het onderwijs, wij van de toetsen. Heb je een vraagstuk op het snijvlak van toetsing en toepassing? De Cito-specialisten van onze samenwerkingspartners ondersteunen je graag.

Optimale ondersteuning

Leerling in beeld helpt je om elke leerling zichtbaar te maken. Door de focus op de groei van iedere leerling, met aandacht voor het cognitieve én sociaal-emotionele aspect. Voor optimale ondersteuning bij het werken met ons leerlingvolgsysteem, kun je zowel bij Cito als bij onze samenwerkingspartners terecht.

Implementatie leerlingvolgsysteem
We ondersteunen je graag met een optimale implementatie van ons leerlingvolgsysteem binnen jouw stichting of school. We leren je hoe je de resultaten analyseert en interpreteert en hoe je een passend toetsbeleid opstelt. Daarvoor bieden we vanuit Cito diverse trainingen, e-consults en webinars aan.
Ontdek ondersteuning

Vertaling naar handelen in de klas
Heb je ook hulp nodig bij het vertalen van de resultaten naar het handelen in de klas? Dan kunnen onze samenwerkingspartners je daarbij goed helpen. Bij deze OAB’s werken adviseurs die zijn opgeleid tot Cito-specialist en alles weten over Leerling in beeld. Onze samenwerkingspartners helpen jouw school bij het volgende:

  • Ondersteunen in het verantwoord en zinvol gebruik van de toetsen van Leerling in beeld.
  • Begeleiden bij het analyseren van leeropbrengsten.
  • Helpen met de verbetering van onderwijskwaliteit.

Over onze samenwerkingspartners

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken