Direct naar inhoud

Samen werken aan betrouwbaarheid en kwaliteit bij beoordelen

Wanneer het gaat om de veiligheid of gezondheid van burgers wilt u er zeker van zijn dat wie daar verantwoordelijk voor is beschikt over de juiste kennis, vaardigheden en gedrag. Natuurlijk blijft het mensenwerk, maar betrouwbaarheid staat voorop.
Vraagt u zich weleens af of u betrouwbaar vakkennis, vaardigheden en gedrag beoordeelt? U bent niet de enige. Het ontwikkelen van betrouwbare beoordelingsinstrumenten is een complex proces. Of het nu gaat om een wettelijk verplicht examen of een toets binnen uw organisatie, bij ons bent u in goede handen. Door onze jarenlange ervaring binnen het onderwijs kunnen wij u op elk gebied binnen het proces van toetsing en examinering ondersteunen en/of werk uit handen nemen. Nieuwsgierig? Onze experts denken graag met u mee.

Hoe kunnen toetsen u helpen?

Toetsen en examens kunnen organisaties helpen in het objectief meten en het nemen van de juiste beslissingen in het kader van bijvoorbeeld loopbaan of risicobeheersing. In sectoren waar thema’s spelen als veiligheid, gezondheid en voldoen aan wettelijke eisen, is dit de dagelijkse praktijk. Daarbij geeft het kandidaten een eerlijke kans om te laten zien wat ze kennen en kunnen.

Ondersteuning bij elke stap: van creatie tot afname

We nemen u graag werk uit handen, want er komt nogal wat kijken bij een goed georganiseerd traject van toetsing (en certificering). U bent hierin vrij te kiezen naar wat u nodig heeft: van volledige ontzorging tot het uit handen nemen van het praktische gedeelte van de afname.

Lees meer over hoe wij u kunnen ondersteunen bij alle stappen

Samen voor kwaliteit

Lees in onze interviews met welke vraagstukken onze klanten leefden en hoe wij deze samen hebben opgelost.

Training & advies: een leven lang leren

Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Zij weten precies wanneer een instrument voldoet aan de eisen en of het toetst wat u wilt weten. Liever zelf kennis ontwikkelen? Dat kan ook. Onze praktische trainingen helpen u een gedegen basis te leggen voor betrouwbaar beoordelen.

Lees meer over trainingen en/of adviestrajecten

Contact

Vragen? Wij beantwoorden ze graag. Neem vrijblijvend contact op met Willem-Jan van Gendt.

Bereikbaar ma t/m vr (09.00 – 17.00 uur)
Bellen (026) 352 13 64
E-mail advies-zakelijk@cito.nl

Zoeken