Direct naar inhoud

Waar kwaliteit van werk, kwaliteit van leven bepaalt

Het proces van toetsing en certificering is dus een zorgvuldig en gereguleerd proces, dat bijdraagt aan de professionalisering van een beroepsgroep en aan de kwaliteit van de dienstverlening.
Elke dag weer beïnvloedt uw werk het leven van mensen. In het belang van uw cliënten zorgt u ervoor dat medewerkers hun vakkennis op peil houden, ze worden uitgedaagd zich te ontwikkelen en volgens wet- en regelgeving handelen. Door veranderingen in de sector is permanente educatie – een leven lang leren – noodzakelijk om de vakbekwaamheid op peil te houden. Hoe beoordeelt u de kwaliteit van zorg? Zijn de competenties van uw medewerkers op niveau en hoe bepaalt u dit? Onze ervaren experts denken graag met u mee, want samen leggen we de lat hoger en bereiken we meer.

Hoe kunnen toetsen u helpen?

Toetsen en examens kunnen organisaties helpen in het objectief meten en het nemen van de juiste beslissingen in het kader van bijvoorbeeld loopbaan of risicobeheersing. In sectoren waar thema’s spelen als veiligheid, gezondheid en voldoen aan wettelijke eisen, is dit de dagelijkse praktijk. Daarbij geeft het kandidaten een eerlijke kans om te laten zien wat ze kennen en kunnen.

Ondersteuning bij elke stap: van creatie tot afname

We nemen u graag werk uit handen, want er komt nogal wat kijken bij een goed georganiseerd traject van toetsing (en certificering). U bent hierin vrij te kiezen naar wat u nodig heeft: van volledige ontzorging tot het uit handen nemen van het praktische gedeelte van de afname.

Lees meer over hoe wij u kunnen ondersteunen bij alle stappen

Samen voor kwaliteit

Lees in onze interviews met welke vraagstukken onze klanten leefden en hoe wij deze samen hebben opgelost.

Training & advies: een leven lang leren

Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Zij weten precies wanneer een instrument voldoet aan de eisen en of het toetst wat u wilt weten. Liever zelf kennis ontwikkelen? Dat kan ook. Onze praktische trainingen helpen u een gedegen basis te leggen voor betrouwbaar beoordelen.

Lees meer over trainingen en/of adviestrajecten

Contact

Vragen? Wij beantwoorden ze graag. Neem vrijblijvend contact op met Willem-Jan van Gendt.

Bereikbaar ma t/m vr (09.00 – 17.00 uur)
Bellen (026) 352 13 64
E-mail advies-zakelijk@cito.nl

Zoeken