Direct naar inhoud

Samen werken aan kwaliteit

Naast het onderwijs ondersteunt Cito BV ook organisaties: zowel bedrijven als stichtingen of beroeps- en brancheorganisaties kunnen bij ons terecht. De kern hierbij is het aantonen en borgen van vakbekwaamheid, dat in veel beroepsgroepen van essentieel belang is. Vakbekwaamheid aantonen kan op veel verschillende manieren, een goede samenwerking is essentieel bij het maken van een betrouwbaar meetinstrument.

Hoe kunnen toetsen helpen?

Er zijn meerdere manieren om kwaliteit en vakbekwaamheid aantoonbaar te verhogen en te borgen. Werken met een keurmerk of certificeringstraject is daar één van.
Een keurmerk of certificaat is een kwaliteitsoordeel dat zekerheid geeft over de veiligheid en betrouwbaarheid van een product of dienst. Een keurmerk helpt consumenten bij het beslissen over een aankoop. Met een certificaat tonen leden van uw branche- of beroepsvereniging aan, dat ze voldoen aan een breed gedragen kwaliteitsstandaard. En dat ze daarmee vakbekwaamheid van hoog niveau leveren. Bij een officiële meting hoort een systeem voor betrouwbare toetsing. Toetsen en examens kunnen organisaties helpen in het objectief meten. Het geeft iedereen een eerlijke kans om te laten zien wat ze kunnen én kennen.

Docenten middelbaar beroepsonderwijs

Fijn om te weten: Cito is dé expert in examinering

  • Al 50 jaar nationaal marktleider op het gebied van beoordeling en toetsconstructie
  • Internationaal toonaangevend psychometrisch instituut
  • Wereldwijd erkend en behorend tot de top 5 van testing and assessment companies
  • Gespecialiseerd aanbod toetsen en examens voor het onderwijs en het bedrijfsleven
  • Deskundige en ervaren trainers

Contact

Vragen? Wij beantwoorden ze graag. Neem vrijblijvend contact op met Willem-Jan van Gendt.

Bereikbaar ma t/m vr (09.00 — 17.00 uur)
Bellen (026) 352 13 64
E-mail advies-zakelijk@cito.nl

Zoeken