Direct naar inhoud

1801

1801 adviseert en begeleidt scholen bij leren, onderwijzen en het organiseren van het onderwijs. Wij ondersteunen onderwijsprofessionals – onder wie leraren en docenten, intern begeleiders, teamleiders, schoolleiders en bestuurders – bij alle vragen die met leren en onderwijs te maken hebben. Wij werken samen met de scholen en besturen aan duurzame onderwijsverbetering. 1801 brengt processen op gang en lost strategische vraagstukken op. We zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen en innovaties in onderwijsland en delen onze kennis graag met onze klanten in de voor- en vroegschoolse educatie (vve) en het primair onderwijs (en VO/MBO).

website

Onderwijsversterkers

Onderwijsversterkers gelooft in de kracht en groeimogelijkheden van kinderen. Al meer dan 50 jaar ondersteunen we scholen, ouders/verzorgers, gemeenten en kinderdagverblijven in Noord-Holland om kinderen de best mogelijke start te geven. Samen met de mensen om het kind heen versterken we de voorwaarden voor een veilige, gezonde, gelukkige en kansrijke ontwikkeling. Daarbij zetten we al onze kennis en ervaring in op het gebied van vakinhoud en vakdidactiek. Op welke manier kunnen we jou versterken?

Website

Onderwijs Maak Je Samen

Bij Onderwijs Maak Je Samen leren we je het zelf te doen. Training over de Cito-instrumenten en aan de slag met je (toets)resultaten? We voorzien je van praktische richtlijnen, zodat je snel zelfstandig met analyses aan de slag kunt. Brengt de analyse je tot de conclusie dat je meer diepgang nodig hebt, zoals over het jonge kind, rekenen of taal? Reken dan op de begeleiding van onze deskundige adviseurs.

Website

BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning

BCO is een onderwijsadviesbureau met circa 100 professionals. Dagelijks werken we aan de vernieuwing en verbetering van opvang en onderwijs. Dat doen we op een duurzame manier, in samenspraak én samenwerking met onze klanten. Wij geloven in een passende onderscheidende aanpak op maat, afgestemd op de unieke combinatie van onderwijsaanbod, leerbehoeften van kinderen en de kracht van de mensen waar we mee werken. Wij zijn mensen die je raken en je in beweging brengen. Juist om de ontwikkeling van kinderen een stimulans te geven. Daar is het ons om te doen.

Website

Gouwe Academie

De onderwijsadviseurs van Gouwe Academie zetten zich al jarenlang in voor het realiseren van lichter, leuker en beter onderwijs: minder werkdruk, meer werkplezier en een hogere onderwijskwaliteit. We combineren brede onderwijskundige kennis met het kennen van alle mogelijkheden van de ICT-producten van onszelf en van onze partners waar we mee en voor werken. Denk hierbij aan ParnasSys, Gynzy en Cito. We adviseren over een passende implementatie op maat en ondersteunen en inspireren bij het (verder) gaan gebruiken van de mogelijkheden en het borgen van de afspraken.

Website
Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken