Eindexamens 2024:

N-termen kun je vinden op examenblad.nl. Ga hier direct naar onze webpagina voor leerlingen en docenten

Direct naar inhoud
Docent voortgezet onderwijs

Training & advies

Checklists, actielijnen, een verplichte examencommissie en het Eindexamenbesluit VO; er is van alles gaande in het voortgezet onderwijs. Het doel is helder: een versterking van de schoolexaminering. De invulling is een tweede: waar moet je beginnen en welke stappen leiden tot een goede toets- en examenorganisatie voor jouw school?

Cito BV helpt professionals in het voortgezet onderwijs bij het realiseren van een goed en adequaat proces van toetsing en examinering. Al onze experts hebben jarenlange ervaring en weten daardoor snel wat er nodig is om jouw examenorganisatie te professionaliseren. Het blijft niet bij een abstract advies, we vertalen dit ook meteen naar praktische stappen met een meetbaar resultaat.

Docenten middelbaar beroepsonderwijs

De grootste uitdagingen van toetsing en examinering in het voortgezet onderwijs

  • Hoe zet je een examencommissie op?
  • Hoe krijg én houd je voldoende expertise op het gebied van toetsing en examinering in huis?
  • Hoe ontwikkel je kwalitatief goede toetsen en examens?

Onze aanpak

Cito ondersteunt docenten, bestuurders en examencommissieleden in het voortgezet onderwijs met advies en/of trainingen rondom toetsing en examinering. Dit doen we volgens een eigen aanpak. Van kop tot staart dus, integraal.

Wat betekent dit? Lees het verhaal van Aranka

Ons aanbod

Onze experts evalueren het volledige proces van toetsing en examinering op jouw school of scholengemeenschap en begeleiden je bij het verbeteren ervan. Ook voor specifieke onderdelen van dit proces kun je bij onze trainers en adviseurs terecht.

Bekijk ons complete aanbod voor vo
Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken