Direct naar inhoud
Docenten voortgezet onderwijs

Objectief advies en trainingen voor vo

Goed inzicht in wat leerlingen kunnen en waarin zij kunnen groeien, draagt bij aan hun ontwikkeling. Én aan gelijke kansen voor iedereen. Een goede (examen)organisatie helpt daarbij. In de snel veranderende en steeds meer digitale onderwijspraktijk helpen wij vo-scholen bij het versterken daarvan. Wat je uitdaging ook is, onze adviseurs en trainers staan voor je klaar! Wanneer je kiest voor een maatwerktraject, kijken we naar het complete proces van toetsing en examinering. Naast adviestrajecten kun je ook praktijkgerichte trainingen volgen. Voor alle professionals in het voortgezet (speciaal) onderwijs heeft Cito een gevarieerd aanbod. Onze trainers en toetsdeskundigen helpen je met een verbeterslag.

Maak je keuze

Waarin zoek jij verdieping? Voor de gewenste verbeterslag lees je hier alle mogelijkheden op het gebied van training en advies.

Duurzaam toetsbeleid

Cito-adviestraject

Met dit (meerdaagse) adviestraject geven jullie met behulp van onze trainers invulling aan het school-eigen onderdeel toetsvisie & toetsbeleid (onderzoekskader) en helpt Cito bij de implementatie daarvan.

Meer informatie

Nu ook online advies

Wij kunnen desgewenst alle trainingen en adviestrajecten ook op afstand verzorgen. In overleg met jou kiezen wij de software die het beste bij jouw onderwijsinstelling past (MS Teams, Go To Meeting of ZOOM). Met deze programma’s verzorgen onze trainers incompany training, net als een klassikale training.

Neem voor meer informatie contact op via (026) 352 11 11 of  adviesvo@cito.nl.

Praktijkgerichte trainingen

Elke cursus, training of workshop levert direct bruikbare informatie op waarmee je aan de slag kunt. Tijdens de training of erna! Je maakt zelf de doorvertaling naar jouw schoolsituatie, geholpen door je trainer en/of medecursisten. De ervaring leert dat dat het beste werkt. Aan het einde van elke Cito-cursus, -training of -workshop ontvang je een bewijs van deelname. En profiteer je meteen van jouw opgedane kennis en aangescherpte of nieuwe vaardigheden.

Leerlingen voortgezet onderwijs op het schoolplein

Waarom kiezen voor Cito?

  • Hooggewaardeerde trainingen
  • Advies en concrete handvatten voor het verbeteren van toetsen en examens
  • Gericht op uitdagingen in het voortgezet onderwijs
Plan een adviesgesprek

Hoe schrijf je je in?

Heb je interesse in één van de trainingen of adviestrajecten bij Cito, neem dan contact met ons op via het digitale inschrijfformulier. Wij nemen dan contact met je op om je wensen te bespreken.

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken