Direct naar inhoud

Vandaag vieren wij Diversity Day!

| 03-10-2023 | Nieuws Een nationale feestdag om het gesprek te openen over diversiteit en inclusie op de werkvloer. Diversiteit en inclusie zijn voor ons belangrijke thema's. Wij geloven in een wereld waarin iedereen een eerlijke kans krijgt om zich te ontwikkelen.

Een aantal maanden geleden tekende onze directeur Saskia Wools namens Cito de Charter Diversiteit van SER Diversiteit in Bedrijf. Door het tekenen van deze Charter zetten we diversiteit en inclusie nadrukkelijker op onze agenda. Vandaag organiseerden we diverse activiteiten voor onze medewerkers om Diversity Day te vieren:

Vanochtend trapten we de dag af met een inleiding van Saskia Wools. Vervolgens gaf ze het woord aan Joan Nunnely. Zij gaf een inspirerende lezing over diversiteit en inclusie op de werkvloer.

Tijdens de lunch werden gerechten en lekkernijen uit verschillende (wereld)keukens geserveerd, gemaakt door collega’s. Van een heerlijk Turkse pilav met kip tot een versgebakken Betuws kersen-appeltaartje.

Vanmiddag hebben collega's tijdens een wandeling gesproken over diversiteit en inclusie. Wat is inclusief denken en doen? Hoe pas je dat toe? Het leidde tot mooie gesprekken en we leerden elkaar nog beter kennen. Binnenkort organiseren we een soortgelijke activiteit, maar dan binnen, zodat iedereen binnen onze organisatie de kans krijgt om hieraan mee te doen.

Happy Diversity Day NL! 🌈

Zoeken