Direct naar inhoud
dak Cito

Maak kennis met onze toezichthouders

drs. Kees Dubbelboer RA

Lid Raad van Toezicht en voorzitter Auditcommissie

Kees Dubbelboer

‘Onderwijs is een van de basisvoorwaarden voor de ontwikkeling van een land en zijn bevolking. Cito speelt een belangrijke rol in zowel Nederland alsook daarbuiten om goed onderwijs te faciliteren en “gelijke kansen voor iedereen” te creëren. Om daarin als toezichthouder een bescheiden rol te mogen spelen is een voorrecht.

In mijn professioneel actieve leven heb ik een groot aantal jaren in het buitenland gewerkt. Daarin heb ik gezien en ervaren dat er een aantal basisvoorwaarden zijn voor de ontwikkeling van een land en zijn bevolking. Een daarvan is goed en toegankelijk onderwijs. Na die periode in het buitenland wilde ik graag een bijdrage leveren aan goed en toegankelijk onderwijs in Nederland en kwam Cito op mijn pad. Daarbij heb ik geleerd dat de rol van Cito heel bijzonder is en ook veel breder is dan meestal wordt gedacht en voor mijzelf ook heel leerzaam en boeiend is. Aan de andere kant heb ik ook het gevoel dat ik iets kan bijdrage aan Cito vanuit mijn financiële achtergrond maar ook met mijn ervaringen uit een hele andere sector en mijn netwerken in andere semi-publieke rollen.’

Dagelijkse functie(s) en nevenfuncties

Functie

  • Partner in MBD Advice B.V.

Nevenfuncties

  • Voorzitter RvT en voorzitter Auditcommissie Stichting Rijnstate Ziekenhuis
  • Lid RvT bij Stichting Het Rijnlands Lyceum
Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken