Eindexamens 2024:

N-termen kun je vinden op examenblad.nl. Ga hier direct naar onze webpagina voor leerlingen en docenten

Direct naar inhoud
Logo van Cito Zakelijk

Een nieuw merk voor de zakelijke markt: Cito Zakelijk

| 27-05-2024 | Nieuws Naast het onderwijs helpen we ook organisaties met een sterke toetsketen. Daarvoor werken we al jaren met ze samen. En vanaf nu doen we dat vanuit een nieuwe naam: Cito Zakelijk. Zo zijn we herkenbaarder voor u als zakelijke dienstverlener.

Wat doet Cito Zakelijk?
Cito Zakelijk is er voor organisaties en instellingen die inzicht willen hebben in de kwaliteit van het kennen en kunnen van hun beroepsgroep. Daarvoor ontwikkelen we toetsen en persoonscertificering op maat en verzorgen we beroepsexamens. Samen, op basis van uw doelen.

Klantcases
Zo ontwikkelden we samen met de NVHP de hele examenketen om gecertificeerd Erkend Hypothecair Planner te worden. En we creëerden samen met EY toetsen om het kennisniveau van accountants in kaart te brengen. Lees meer over onze samenwerkingen.

Meer inzicht, meer ontwikkeling
Een toets is meer dan een vinkje: het is een bron van inzicht die leidt tot ontwikkeling. Ontwikkeling als persoon, als organisatie en zelfs voor een compleet vakgebied. Vanuit dit inzicht kunnen organisaties bouwen aan een sterke positie als beroepsgroep met een duidelijke standaard voor vakbekwaamheid.

Meer weten?
Lees meer over wat we voor organisaties kunnen betekenen op cito.nl/zakelijk. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op via advies-zakelijk@cito.nl.

Ontdek Cito Zakelijk

Zoeken