Eindexamens 2024:

N-termen kun je vinden op examenblad.nl. Ga hier direct naar onze webpagina voor leerlingen en docenten

Direct naar inhoud
Leerlingen primair onderwijs

Verstoringen M-afnames Leerling in beeld

| 24-01-2024 | Nieuws Vorige week kregen we te maken met verstoringen, en vanmorgen bleken we hiervan helaas nog niet verlost te zijn.

In navolging van vorige week worden ook deze week op een groot aantal scholen de M-toetsen Leerling in beeld afgenomen. Vorige week kregen we te maken met verstoringen, en vanmorgen bleken we hiervan helaas nog niet verlost te zijn. Gedurende vijf minuten, tussen 11.10 en 11.15 uur, kon er niet worden gewerkt aan de toetsen. Allereerst bieden we daarom opnieuw onze excuses aan voor de leerkrachten en hun leerlingen die hiervan hinder hebben ondervonden. Weet dat gegevens van leerlingen die al met de toets bezig waren, niet verloren zijn gegaan. Na het opstarten konden leerlingen verder gaan met de toets waar ze eerder waren gebleven.

In deze afnameperiode hebben we meerdere keren te maken gehad met een storing bij Cito. Hoewel we deze storingen snel hebben kunnen oplossen, beseffen we heel goed dat de impact op school groot is. En dat betreuren we enorm. De problemen die de storingen hebben veroorzaakt, hebben we kunnen herleiden en oplossen. Ondertussen monitoren we de processen op de voet en zetten we ons tot het uiterste in om de komende afnames zonder problemen te laten verlopen.

Heb je als school specifieke vragen? Bekijk dan de Q&A op ons platform Leerling in beeld. Je kunt ze vinden onder 'Nieuws'. Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen, neem dan contact op met onze Klantenservice.

Zoeken