Sluiten
Bedrijven en Primair onderwijs

Examens voor bedrijven en branches

Alle informatie en direct inschrijven

CORONA maatregelen & examens voor professionals
24-02-2021 | Tot 15 maart 2021 kunnen er geen fysieke examens worden afgenomen bij Aristo, The Green Meeting Centre en Cito. Sommige digitale examens bij Lamark gaan WEL door.  Wij nemen contact met u op, wanneer uw examen door de huidige maatregelen wordt geannuleerd (check ook uw spambox). Bekijk hier de actuele status per examen en eventuele aanvullende informatie.

Voor bedrijven en branches

Goed voorbereid op naar uw examen

Heeft u een opleiding gevolgd die u gaat afronden met een examen? Hierin laat u zien wat u kan en weet. Een certificaat of diploma is hét bewijs van uw vakbekwaamheid. Wilt u zich goed voorbereiden of direct inschrijven? Lees hier alles over uw examen en oefen met behulp van voorbeeldvragen. Succes bij uw examen!

Waar bent u naar op zoek?

Examens voor bouw, installatie en techniek
examen-papier
Examens voor financiële dienstverlening
examen-papier
Examens voor andere sectoren
examen-papier
Examens voor bouw, installatie en techniek
Examens voor financiële dienstverlening
Examens voor andere sectoren
Man maakt schriftelijk examen
Kies voor een betrouwbare kwaliteitsstandaard met betrouwbare examinering

Ook voor bedrijven en branches

Cito is toch voor het onderwijs? Jazeker! Maar wij ondersteunen ook vele bedrijven en branches. Bijvoorbeeld bij de uitvoering van examens, het instellen van een examencommissie maar ook in de certificering van werknemers of leden. Nieuwsgierig? Lees onze klantverhalen en bekijk wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf/organisatie of branche- en beroepsvereniging.