Direct naar inhoud

Inschrijving proefafname voorjaar 2025

Voor het vak Geschiedenis betreft het een posttest, voor de andere vakken een pretest.

Let op! Als uw vaksectie wil deelnemen aan de proefafname van meerdere vakken en/of niveaus (zoals havo wiskunde A en vwo wiskunde A), dan moet u voor elk vak één formulier invullen!

Door het invullen van dit formulier geeft u aan dat uw vaksectie wil deelnemen aan de proefafname voor 2025.
In de e-mail die wij u stuurden staat de deadline voor het invullen van dit formulier. Het is voor het verdere verloop van het proces erg belangrijk dat u het formulier uiterlijk op de genoemde datum invult.

Vragen met een sterretje (*) dient u verplicht in te vullen.

Gegevens die u via dit formulier achterlaat worden door Stichting Cito alleen gebruikt volgens onze privacyverklaring

Het vestigingsnummer van uw school bestaat uit zes karakters. Als u dit nummer niet weet, zoek het dan op in de lijst van Duo. Deze vindt u hier.

i
Zes karakters
i
Volledige naam

Wij geven er de voorkeur aan gebruik te maken van het school-e-mailadres.

Wij bellen alleen in uitzonderlijke gevallen. Wilt u hier het telefoonnummer ingeven waarop u het beste bereikbaar bent?

We willen weten met hoeveel leerlingen elke deelnemende docent deelneemt. Als eerste uzelf: bent u bijvoorbeeld zelf docent van twee deelnemende klassen met elk 30 leerlingen, dan vult u hier 60 in. Verderop vult u het aantal leerlingen voor elke andere deelnemende docent in. Overigens: bent u zelf slechts contactpersoon en nemen geen enkele van uw eigen leerlingen deel, vult u hier dan 0 in.

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken