Direct naar inhoud
Leerlingen voortgezet onderwijs

N-L-tool cspe's

Voor het bepalen van de N-term bij herkansen van een of enkele onderdelen

De volgende tools en informatie kunnen docenten, examensecretarissen en examinatoren ondersteunen bij hun werkzaamheden bij de centraal schriftelijke en praktische examens voor beroepsgerichte profielvakken (cspe):

Instructies voor de examinator

Alle informatie over de twee versies (rood en blauw), geheimhouding, voorbereiding, afname, herkansing en ICT-gebruik en meegeleverde bestanden vind je in deze instructie.

N-L-tool voor examensecretaris

Om de N-term te kunnen bepalen bij het herkansen van een of enkele onderdelen, is de N-L-tool ontwikkeld. Bekijk hier de handleiding en animatie. Je vindt de N-L-tool onderaan deze pagina.

Algemeen

In deze brochure van het CvTE Brochure cspe’s beroepsgerichte profielvakken 2023 staat informatie over de centraal schriftelijke en praktische examens voor de beroepsgerichte profielvakken. Bedoeld voor docenten, examensecretarissen, examinatoren, directeuren en andere betrokkenen zoals systeembeheerders die bij de examinering zijn betrokken.

Meer informatie voor docenten en examensecretarissen, inclusief een Q&A, vind je op deze pagina op Examenblad.nl.

Leerlingen voortgezet onderwijs

Extra informatie

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken