Direct naar inhoud

Mijn doel? De klant verrassen door via verschillende perspectieven tot innovatieve ideeën te komen

Een frisse wind waait door het Cito-gebouw. Nieuwe gezichten, nieuwe talenten, nieuwe verhalen. Mogen we je even voorstellen? Jorine Vermeulen.

Jorine is geen onbekend gezicht binnen Cito. Als promovendus aan de Universiteit Twente was ze al tot 2015 verbonden aan Cito en deed ze onderzoek naar diagnostisch toetsen binnen rekenen-wiskunde. Daarvoor studeerde ze pedagogische wetenschappen en rondde ze een researchmaster Gedragswetenschappen af. Als lerarenopleider Rekenen-Wiskunde bij Pabo Hogeschool Inholland werd ze het meest enthousiast als ze in het kader van Passend Onderwijs aan de slag kon met toetsgegevens. Samen met studenten op zoek naar de rol van de leerkracht, de rol van toetsen om de kloof tussen wat leerkrachten kunnen (in tijd en vaardigheden) en de mogelijkheden van toetsgegevens te verkleinen. Als lid van de toetscommissie bood ze collega lerarenopleiders ondersteuning bij de ontwikkeling van hun toetsbekwaamheid. Na 5,5 jaar begon het te kriebelen toen ze een vacature bij Cito tegenkwam.

Inmiddels is ze ingelijfd bij de businessunit Toetsketens als onderwijskundig onderzoeker en projectleider. Vol enthousiasme gebruikt ze wetenschappelijk onderzoek voor het oplossen van complexe vraagstukken rondom toetsing en zet ze vol in op kennisdeling tussen projecten. Ze is graag de schakel tussen de psychometrisch – en inhoudelijk deskundige. Haar doel? De klant verrassen door via verschillende perspectieven tot innovatieve ideeën te komen.

Jorine woont in Tilburg met haar man en zoon. In haar vrije tijd die ze graag met familie doorbrengt, houdt ze ook wel van een spelletje. En dan hebben we het over serieus gamen. Wellicht heb je weleens een artikel van haar hand gelezen over League of Legends? Ze is ooit ten huwelijk gevraagd tijdens een game event! Momenteel speelt ze vooral Satisfactory, haak aan als je zin hebt.

Meer horen over haar ideeën, haar projecten of gewoon zin in een kop koffie? Online of gewoon bij Cito? Neem gerust contact op!

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken