Direct naar inhoud

Oefentoets

Maak kennis met het soort opgaven in de toets Wiscat-pabo door de oefentoets te maken. Goed om te weten: De oefentoets is niet adaptief en een hoge score is helaas geen garantie voor het slagen voor de Wiscat-pabo. Succes met oefenen!

Oefentoets in de toetssoftware

Er is een digitale versie van de oefentoets beschikbaar. De software berekent automatisch je resultaat en na afloop kun je de goede antwoorden van de toets inzien.

Let op: bij de oefentoets krijg je een keuzescherm te zien. Kies voor de oefentoets Wiscat als je vóór 1 september 2024 de echte toets gaat maken. Maak je de toets op 1 september 2024 of later? Dan maak je de nieuwe Landelijke reken- en wiskunde toets.

Naar de oefentoets

Oefentoets op papier

Hier is een papieren versie van de oefentoets beschikbaar.
De goede antwoorden van de toets vind je hier.

Let op!
Met de papieren versie kun je niet berekenen wat voor score je hebt. Je kunt wel zien welke opgaven je goed of fout hebt gemaakt.

Copyright
Het auteursrecht van deze oefentoets ligt bij Cito. Je mag geen inhoud overnemen of kopiëren zonder toestemming van ons.  

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken