Direct naar inhoud

Samen vakbekwaam

Over examens en toetsen op de werkvloer

Bent u benieuwd hoe u vakbekwaamheid kunt aantonen en borgen? Geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van toetsen en examens? Of gewoon nieuwsgierig naar de ervaringen van andere organisaties? Lees dan ons magazine 'Samen vakbekwaam'.
Veel inspiratie en leesplezier!

Hoe kunnen toetsen helpen?

Toetsen en examens kunnen organisaties helpen in het objectief meten en het nemen van de juiste beslissingen in het kader van bijvoorbeeld loopbaan of risicobeheersing. In sectoren waar thema’s spelen als veiligheid, gezondheid en voldoen aan wettelijke eisen, is dit de dagelijkse praktijk. Daarbij geeft het kandidaten een eerlijke kans om te laten zien wat ze kennen en kunnen.

Lees meer over het waarom van toetsen

Eigen toets of examen ontwikkeld?

Heeft u binnen uw organisatie een eigen systeem van toetsing of examinering ontwikkeld? Bent u benieuwd of u uw toetsen of examens nog kunt optimaliseren?

Wij denken graag met u mee. Stuur een toets of examen ter review en wij screenen deze vrijblijvend en kosteloos.

Mail ons voor een gratis review

Liever een fysiek exemplaar?

Veel mensen kennen Cito van de eindtoets in het basisonderwijs of de eindexamens in het voortgezet onderwijs. Minder mensen weten dat Cito haar kennis en kunde ook inzet voor professionals op de werkvloer. Want leren en ontwikkelen stopt niet na het behalen van een school- of vakdiploma.

Liever een fysiek exemplaar van ons magazine ontvangen? Geen probleem, stuur ons een mail met uw gegevens op citoconsult@cito.nl

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen

Bereikbaar Ma t/m vr 08:30 tot 17:00
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken