Direct naar inhoud

'Ik ondersteun veel verschillende projecten, dat maakt mijn werk heel afwisselend'

Een frisse wind waait door het Cito-gebouw. Nieuwe gezichten, nieuwe talenten, nieuwe verhalen. Mogen we je even voorstellen? Gregory is terug van weggeweest. Na een stage is hij ingelijfd als projectmedewerker.

‘Ik ondersteun veel verschillende projecten, dat maakt mijn werk heel afwisselend. Ik heb bijgedragen aan de proefexamens voor het Caribisch gebied en werk aan de Inburgeringsexamens onderdeel Spreken en Kennis Nederlandse Samenleving (KNS). Daarnaast neem ik deel aan de constructiegroepen voor het Staatsexamen Nt2 en KNS, hierin bedenk ik opgaven en geven we elkaar feedback.’

Vanuit het centrum van Arnhem maakt Gregory graag de wandeling naar het Cito-gebouw. ‘Ik houd van bewegen, ik doe aan fitness en kickboksen. Daarnaast ga ik graag naar festivals en concerten, meestal naar metal of rock.‘ Ook heeft Gregory een bijzondere voorliefde voor lezen over andere talen. Hij heeft diverse taalcursussen gevolgd, maar ook zelfstandig talen geleerd. Zo spreekt hij een aardig woordje Japans, Spaans en Oekraïens.

Nieuwsgierig geworden? Hij vertelt je er graag over.

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken