Direct naar inhoud
Leerkracht primair onderwijs

Rapportages op alle niveaus

Inzicht krijgen is belangrijk, maar je wilt er niet te veel tijd mee kwijt zijn.

Herkenbaar? Daar is naar geluisterd! Betrouwbare analyses en rapportages was je al van ons gewend, het nieuwe LVS Leerling in beeld gaat nog een stap verder. We leggen de focus bij de rapportages nóg meer op groei. Samen met Cito-partnerscholen ontwikkelden we nieuwe rapportages, zoals bijvoorbeeld speciale leerlingrapportages, die inzichten geven om elk kind te helpen groeien.

Leerling in beeld groeit letterlijk mee met de leerling en zet ieder kind centraal. Hoe dat eruitziet? Hieronder ontdek je meer over de focus op groei.

Zelf ervaren hoe intuïtief de rapportages zijn?

In de nieuwe online omgeving van Leerling in beeld kun je plannen, afnemen en analyseren. Na afname vind je direct alle rapportages, op verschillende niveaus (leerling, groep, school en bovenschools). Nieuwe, verdiepende rapportages én met focus op groei. Alle gewenste informatie zie je telkens zo veel mogelijk in één overzicht gepresenteerd.

Demo rapportage aanvragen

Alles draait om groei!

Het rapport is op groei gericht, minder op alleen leerprestaties

In Leerling in beeld draait alles om de groei van elk kind. In de rapportages is dit in een oogopslag te zien. Je ziet direct of de groei naar verwachting is, of juist boven of beneden verwachting. Voor een nog eerlijker beeld wordt de groei van je leerling niet met het landelijk gemiddelde vergeleken, maar met leerlingen van vergelijkbaar niveau. Hoe verloopt de ontwikkeling bij verschillende leergebieden en in verschillende groepen? De rapportages helpen je effectief sturen op onderwijskwaliteit. Op zoek naar functioneringsniveaus, vaardigheidsscores, referentieniveaus? Je krijgt ze allemaal!

Leerkracht primair onderwijs

Rapportages zijn er op

  • Leerlingniveau
  • Groepsniveau
  • Schoolniveau
Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken