Direct naar inhoud

"Ik probeer er altijd voor te zorgen dat de deelnemers geactiveerd worden"

Senior consultant Caroline Jongkamp werkt al twintig jaar bij Cito en heeft verschillende functies bekleed tijdens haar carrière.

Ik begon in 2001 als toetsdeskundige, bij de afdeling examens voor het voortgezet onderwijs. Vervolgens rolde ik door in de wereld van beroepsgerichte examens voor vmbo basis en kader, om me daarna jarenlang te focussen op digitale examens. Vanaf 2015 ben ik werkzaam als internationaal consultant. De helft van mijn tijd werk ik nog steeds als toetsdeskundige.”

Deze combinatie zorgt ervoor dat Caroline twee functies uitoefent, waar zij veel energie uit haalt. “Het sprak me erg aan om mijn kennis die ik de afgelopen twee decennia heb opgedaan, te delen met anderen. Tijdens mijn trainingen vind ik het belangrijk dat de deelnemers krijgen waar zij voor komen. Ik probeer er altijd voor te zorgen dat de deelnemers geactiveerd worden om zelf na te denken en tot antwoorden te komen. Dat werkt volgens mij het best.”

In haar vrije tijd kan het goed zijn dat je Caroline voorbij ziet skeeleren. Daarnaast krijgt ze veel energie van reizen, haar gezin en twee katten. Betrokken, deskundig en enthousiasmerend. Drie waarden die passen bij Caroline als persoon én als consultant. Ze kijkt er elke keer weer naar uit om samen met de deelnemers aan de slag te gaan voor hoogwaardige toetsing.

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken