Direct naar inhoud

‘Mijn drive? De vraag van de klant zo goed mogelijk beantwoorden, samen met mijn collega’s’

Maak kennis met Caroline Soerjo-Theewis. Ze heeft lange tijd gewerkt als management ondersteuner op diverse niveaus bij veel verschillende bedrijven en organisaties. Bij Rijn Ijssel (mbo) was ze accountmanager voor Training & Opleiding en tenslotte teamleider Studentenadministratie tot ze de overstap naar Cito maakte. Met aandacht, inzet, volharding werkt ze hard om alle vragen van klanten zo goed mogelijk te beantwoorden. Haar humor en werk- en levenservaring komen hierin goed van pas.

Caroline: ‘Ik loop warm voor: bijdragen aan de ontwikkeling van mensen. Bij Cito Training & Advies is dat in de vorm trainingen, workshops en dergelijke. Het leukst vind ik het contact met de verschillende mensen, die betrokken zijn bij de trainingen die we verzorgen. Extern en intern.
Het eerste contact is de aanvraag, daarna het intakegesprek, gevolgd door contact over de offerte en planning. Dan de uitvoering, evaluatie en facturering. In elke fase van zo’n scholingstraject zijn er contactmomenten. Ik geniet van die afwisseling en diversiteit. En ik ga tevreden naar huis als ik weet dat ik een klant (intern of extern) optimaal van dienst ben geweest, zodat hij/zij tevreden is.'

Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd

Caroline houdt van muziek luisteren én maken.
‘Ik speel piano en zing en bezoek graag concerten. Ook ga ik graag naar het filmhuis, houd ik van architectuur en vormgeving. Ik beoefen yoga en buitensport. Waar ik het meest van houd is lezen, meestal in het Engels.’ Je komt Caroline ook vaak buiten tegen, want daar krijgt ze energie van.

Wil je een boekentip van Caroline of heb je andere vraag voor haar? Neem contact met haar op, ze gaat graag in gesprek met je!

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken