Direct naar inhoud

"Er zijn altijd oplossingen te vinden om toetsing eenvoudig te optimaliseren"

Maak kennis met Wil Knappers. Wil begon zijn loopbaancarrière als docent Nederlandse taalbeheersing en Geschiedenis. In 1999 wandelde Wil Cito binnen en bekleedde sindsdien verschillende functies. Wil is nu Trainer/adviseur (nationaal en internationaal) en werkt daarnaast ook nog als freelance taaltrainer in de verzekeringswereld én als ho docent.

De laatste jaren geeft Wil vooral trainingen in het Hbo voor Cito. “Mijn kracht als trainer ligt bij het geven van concrete adviezen, om de toetsing te optimaliseren. Ik vind het belangrijk om de deelnemers zelf verbeteringen te laten aanbrengen, op basis van intercollegiaal samenwerken in trainingen.” Wat Wil zijn studenten altijd wil meegeven? “Problemen bestaan niet. Kansen en uitdagingen wel. We zoeken samen naar wat er nodig is binnen de gestelde kaders. Er zijn altijd oplossingen te vinden om toetsing eenvoudig te optimaliseren. Laten we samen die uitdaging aangaan.”

Wil zijn expertises liggen bij schriftelijke communicatie in de Nederlandse taal, internationale consultancy, het VO, MBO, HO, audits en alle onderwerpen die met toetsing te maken hebben. “Het zien van deelnemers die actief bezig zijn met hun eigen materialen en zelf nieuwe mogelijkheden ontdekken en elkaar stimuleren, geeft mij veel energie. Dit in combinatie met de grote variatie die ik iedere dag in mijn agenda heb door mijn baan en de verschillende mensen die ik mag helpen, maakt dat ik iedere dag weer met plezier aan de slag ga.”

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken