Direct naar inhoud
Rick Godschalk

'Ik kijk ernaar uit scholen te helpen hun toetsbeleid te optimaliseren'

Maak kennis met Rick Godschalk. Rick is terug van weggeweest. Bij Training en Advies een nieuw gezicht, maar eerder werkte hij al drie jaar bij Cito in het kader van de diagnostische tussentijdse toets (DTT). De afgelopen jaren werkte hij als docent Engels op verschillende middelbare scholen in Nederland. Een appje van een oud-collega bracht hem weer op het spoor van Cito en inmiddels is hij ingelijfd als trainer.

In het trainersvak komen zijn toetsdeskundigheid en ervaring in lesgeven samen. Daarnaast heeft hij veel kennis opgebouwd over taaltoetsing en hoe taal werkt in het brein. Rick kijkt ernaar uit om samen met scholen het toetsbeleid te evalueren en nog beter te maken. Zijn focus ligt op het voortgezet onderwijs, op het middelbaar beroepsonderwijs en op internationale projecten.

Nijmegen is voor hem echt thuiskomen, ook al is hij opgegroeid in het verre zuiden. Naast zijn werk is hij fan van wandelen. En dat mogen best lange afstanden zijn, verdeeld over een paar dagen. Zijn laatste hikes waren een paar etappes van de Eiffelsteig, die van Trier naar Aachen loopt. Daarnaast vind je hem vaak in de bioscoop met zijn vriendin.
‘We hebben een bioscoopabonnement. We zijn minstens 2 tot 4 keer per maand te vinden in de bioscoop en daar kijken we echt alles. Dus als je ooit iemand achterin de zaal hoort gniffelen, zouden wij het weleens kunnen zijn’.

Sparren met Rick over toetsbeleid of toetsconstructie óf op zoek naar een goede filmtip? Laat het hem weten, hij helpt je graag verder.

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken