Direct naar inhoud
Docenten middelbaar beroepsonderwijs

Incompany trainingen in het mbo

Je wilt dat iedere student een eerlijke en betrouwbare beoordeling krijgt. Ook de inspectie verlangt een hoge kwaliteit van en inzicht in examenprocessen. Hoe krijg je grip op examinering en diplomering? Hoe beoordeel je ingekochte examens? Onze ervaren trainers spelen goed in op vragen die leven bij docenten en examenfunctionarissen. Of ze nu zelf examens maken of lid zijn van de examencommissie of vaststellingsadviescommissie. Samen gaan we voor hetzelfde doel: betrouwbaar toetsen en examineren.

Incompany trainingen

Onze trainingen zijn praktijkgericht en maken waar mogelijk gebruik van eigen materiaal van de deelnemers. Zo wordt de leerstof direct in de eigen praktijk toegepast. De trainingen worden incompany in groepen van maximaal 12 personen gegeven. Samen geven we het leertraject vorm, waarbij interactie en vertaling naar praktijksituaties centraal staan. Onze ervaren trainers staan voor je klaar.

Trainingen op afstand

Training op locatie niet mogelijk of wenselijk?
Al meer dan 15 jaar verzorgen wij training en advies op afstand, zowel nationaal als internationaal. Door deze ervaring kunnen wij nagenoeg alle incompany trainingen voor het mbo en hoger onderwijs online uitvoeren.

In de afgelopen jaren hebben wij trainingen en consultancy op afstand verzorgd voor onder andere Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Fontys Hogeschool evenals internationaal bijvoorbeeld in Vietnam.

We helpen je graag verder

Wanneer je contact met ons opneemt, helpt Caroline je graag verder. Zij verzorgt samen met een trainer of adviseur de intake, waarna er een programma op maat wordt samengesteld en een offerte wordt opgemaakt. Heb je nog andere vragen, ook die beantwoordt zij graag.

Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Caroline Soerjo-Theewis via citoconsult@cito.nl of (026) 352 15 01.

Docenten middelbaar beroepsonderwijs

Fijn om te weten: Cito is dé expert in examinering

  • Al 50 jaar nationaal marktleider op het gebied van beoordeling en toetsconstructie
  • Internationaal toonaangevend psychometrisch instituut
  • Wereldwijd erkend en behorend tot de top 5 van testing and assessment companies
  • Gespecialiseerd aanbod toetsen en examens voor het onderwijs en het bedrijfsleven
  • Deskundige en ervaren trainers
Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken