Eindexamens 2024:

N-termen kun je vinden op examenblad.nl. Ga hier direct naar onze webpagina voor leerlingen en docenten

Direct naar inhoud
Charlotte Jacobs

"Ik krijg er energie van als ik zie dat de mensen samenwerken en ook van elkaar geleerd hebben"

Maak kennis met Charlotte Jacobs. Bij Charlotte stroomt de liefde voor training geven al sinds jongs af aan door haar aderen. Haar trainerscarrière begon met het geven van paardrijlessen en het trainen van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Vanaf dat moment volgden er nog vele trainersopleidingen. Van NT2 docent, personal trainer, hondentrainer bij de dierenbescherming tot trainer bij Cito. Naast trainer is Charlotte ook toetsdeskundige bij Cito.

Charlotte is enthousiast en probeert haar enthousiasme ook over te brengen op haar cursisten. “Ik behandel veel theorie in mijn trainingen, maar alleen theorie blijft niet hangen. Daarom integreer ik zoveel mogelijk werkvormen in mijn trainingen, die direct toepasbaar zijn in de eigen werksituatie van de cursisten.” Charlotte krijgt veel energie van mensen om haar heen. “De hele dag alleen achter mijn laptop zitten is niets voor mij. Ik krijg er energie van als ik tijdens mijn trainingen zie dat de mensen samenwerken en niet alleen van mij iets geleerd hebben, maar ook van elkaar.”

Naast training geven, heeft Charlotte ook een grote passie voor sport. Het hele jaar door start zij haar ochtenden met een duik in de Maas, afgewisseld met krachttraining en kickboksen. Charlotte omschrijft zichzelf als betrokken, enthousiast en sportief.

Samen met jou gaat Charlotte graag op zoek naar de training die het beste aansluit op jouw vragen en wensen.

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken