Direct naar inhoud
CitoLab - illustratie vergrootglas

Ontmoet onze onderwijskundig onderzoekers

Team Onderwijskundig Onderzoek doet - zoals de naam al zegt - onderzoek op het gebied van onderwijskundig meten. Samen met onderwijsprofessionals en universiteiten ontwikkelen ze best practices om te laten zien wat wél en niet werkt. Praktijkgericht én wetenschappelijk onderbouwd.

Salomé Jelsma MSc

Onderwijskundig onderzoeker

Sinds 2024 werkt Salomé Jelsma als onderwijskundig onderzoeker bij CitoLab. Ze studeerde Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit en heeft vervolgens haar master Sociologie afgerond aan de Vrije Universiteit. Gedreven door een overtuiging in gelijke onderwijskansen, richt Salomé zich op het verkennen van innovatieve benaderingen om deze kloof te dichten. In dit streven tracht ze bij te dragen aan een samenleving waar elk individu, ongeacht achtergrond, de mogelijkheid heeft om zijn volledige potentieel te bereiken.

Salomé Jelsma
Mijn prioriteit ligt niet alleen bij het ontdekken van antwoorden, maar vooral bij het scherpstellen van de juiste vragen.

Salomé Jelsma, onderwijskundig onderzoeker

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken