Direct naar inhoud
CitoLab - illustratie zoeken

Ontmoet het managementteam en de staf

drs. Judith Veldhuizen

Strategisch communicatieadviseur

Na communicatieloopbanen in de journalistiek, accountancy, als zelfstandig ondernemer en in de educatieve uitgeverij werd Judith in 2016 gevraagd voor een tijdelijke klus bij Cito. En ze bleef. Eerst als strategisch communicatieadviseur voor de Raad van Bestuur, later ook als coördinator kennisdeling bij CitoLab. Judith is een denker én een doener, maakt alles wat moeilijk is makkelijk en bijt zich het liefst vast in grote projecten. Voor CitoLab werkt Judith als schrijver en adviseur mee aan onze jaarlijkse meerjarenbeleidsplannen en werkprogramma's. Ook ondersteunt ze het MT bij de branding van de divisie en helpt ze onze teams met kennisdeling vanuit de projecten.

Judith Veldhuizen
CitoLab heeft een mooie opdracht. Die opdracht is allesbehalve vrijblijvend. Daarom presenteren we onze onderzoeks- en innovatie-ambities elk jaar via meerjarenbeleidsplannen en werkprogramma’s. En onze kennis uit onderzoeken delen we continu: met het onderwijs en de overheid. Ik schrijf hier heel graag aan mee. 

Judith Veldhuizen, strategisch communicatieadviseur

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken