Eindexamens 2024:

N-termen kun je vinden op examenblad.nl. Ga hier direct naar onze webpagina voor leerlingen en docenten

Direct naar inhoud

Oefenen voor het centraal examen vo

Oefenen is belangrijk bij jouw voorbereiding op het centraal examen. Natuurlijk helpen we je graag door oefenmateriaal met je te delen. Na het maken van opgaven kun je jouw antwoorden ook zelf nakijken met het officiële correctievoorschrift. En met de normering kun je ook nog bepalen welk cijfer je gehaald zou hebben. Succes!

Kies een compleet examen

Je vindt hier voorbereidingspakketten met opgaven, antwoorden en normeringen per niveau, per vak, over de laatste drie schooljaren.

Examens: 2023-2022-2021

Ga naar de pakketten

Filter examenmateriaal uit onze databank

Scroll door onze databank met examens voor vmbo, havo en vwo. Kies uit een van de laatste drie schooljaren, het vak en het materiaal waarmee je aan de slag wilt.

Ga aan de slag met Examenkompas

Hoe handig is het om te weten 'Dit ken ik al' en 'Dit ken ik nog niet zo goed'. Examenkompas, ontwikkeld door CitoLab, is een handige tool daarvoor. Zo kun je je heel gericht voorbereiden op jouw eindexamen vmbo gl/tl, havo of vwo. Meer lezen over Examenkompas, kijk hier.

Naar de tool

Externe informatie

Let op!  Oefenen, ja. Verspreiden van opgaven, nee. Wil je meer weten: klik hier.
Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken