Direct naar inhoud
Peuters op kinderdagopvang

Leerling in beeld voor SO en SBO

In deze interactieve training nemen hiervoor speciaal opgeleide trainers je mee in de mogelijkheden van Leerling in beeld voor het SBO/SO. Je maakt kennis met het platform en ontdekt de mogelijkheden van Leerling in beeld.

Educatief adviseurs primair onderwijs

Onderwerpen van de training:

  • Ontdekken van het platform en het inplannen van toetsen
  • Uitlezen van rapportages
  • De plek van Leerling in beeld in het ontwikkelingsperspectief
  • Werken vanuit het landelijk doelgroepenmodel. Er wordt gekeken hoe de toetsen van Leerling in beeld passen in het landelijke doelgroepenmodel en het uitstroomperspectief.
  • Het toetsaanbod. Hoe en wanneer zet je de Leerling in beeld toetsen in, zeker bij leerlingen die cognitief maar een beperkte progressie maken.
  • Houden van oudergesprekken. Op welke wijze leg je de data die uit de toetsen van Leerling in beeld uit aan de ouders/verzorgers. Je wordt meegenomen in de mogelijkheden die deze gesprekken kunnen bieden.
  • Aanpassen van de toetsvoorwaarden. Voor specifieke groepen zullen de toetsvoorwaarden mogelijk aangepast worden. Hoe zorg je dat dit schoolbreed op dezelfde manier gebeurt en hoe communiceer je dit helder en duidelijk aan ouders/verzorgers.

Praktische informatie en aanmelden

De trainingsduur is één dagdeel. Bij voorkeur verzorgen we de training bij jou op school. De investering bedraagt € 1.495,- inclusief reiskosten en trainingsmaterialen.

Heb je vragen? Neem contact op met adviespo@cito.nl.

Training op jouw school volgen?

Dat kan! Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op om de datum van de training af te stemmen.

Aanmelden training op school
Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken