Direct naar inhoud
Leerkracht primair onderwijs

Wat volg je?

Hoe is je leerling gegroeid? Hoe staat je groep ervoor? Hoe is de groei op schoolniveau? Je ontdekt het snel en eenvoudig in Leerling in beeld. In één oogopslag zie je hoe je leerling ervoor staat, zowel op cognitief als sociaal-emotioneel gebied, en zie je de behaalde referentieniveaus.

Leerling in beeld groeit letterlijk mee met de leerling en zet ieder kind centraal. Hieronder lees je meer over hoe Leerling in beeld werkt.

Goed nieuws: Leerling in beeld is goedgekeurd voor lwoo en pro. Lees hier meer.

Heel mooi vind ik dat leerlingen hun groei ten opzichte van zichzelf zien.
Leerlingen primair onderwijs in de klas

Daarom Leerling in beeld

  • een korte basistoets voor alle leerlingen zorgt voor 25% minder toetstijd
  • overzichtelijke rapportages waarin de groei centraal staat zowel op groeps- als leerlingniveau
  • in een oogopslag inzicht in cognitieve doelen, groei en het welzijn
De verdiepende instrumenten geven me handvatten bij het verder diagnosticeren om zo tot een volgende stap te komen.

Online plannen, afnemen en analyseren

Dat is overzichtelijk! Werk je met Leerling in beeld, dan maak je gebruik van één online omgeving voor het plannen, afnemen en analyseren. De inhoud blijft zo ook altijd actueel. Je hoeft dus nooit meer over te stappen op een nieuwe generatie van het LVS; het systeem groeit met jou en je leerlingen mee.

Korte basistoets & verdiepende instrumenten

Lekker efficiënt werken: je neemt bij alle leerlingen een nieuwe korte toets af en waar nodig zet je verdiepende instrumenten in bij een individuele leerling. De toetsen voor de kernvakken zijn vernieuwd. De doorlopende lijn van LVS 3.0 naar de Leerling in beeld-toetsen zorgt ervoor dat er geen trendbreuk ontstaat.

Op papier of digitaal adaptief

Je kiest zelf hoe je de toetsen afneemt. De opgaven zijn vernieuwd voor alle kernvakken. Daarbij zijn de toetsen, wanneer je ze digitaal afneemt, ook adaptief. Bekijk in het platform op welke devices je met Leerling in beeld werkt.

Heldere analyses in de vernieuwde rapportages

Na afname vind je direct alle rapportages, op verschillende niveaus: leerling, groep en school. De focus ligt op de groei van de leerling. Alle gewenste informatie krijg je telkens zo veel mogelijk in één overzicht gepresenteerd. Je richt alles naar eigen wens in en klikt eenvoudig door voor verdere verdieping.

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken