Direct naar inhoud
Leerlingen primair onderwijs op het schoolplein

Voor leerlingen in het primair- en speciaal onderwijs

Maak jij op school de toetsen van Leerling in beeld of ga je onze doorstroomtoets maken? Op deze pagina geven we je graag wat extra informatie. Zoals dat de toetsen vooral handig zijn voor jouw juf of meester, zo kunnen ze zien hoe ze jou verder kunnen helpen om te groeien.

Cito helpt jou graag het beste uit jezelf te halen!

Wat zijn de Cito-toetsen?

Jouw juf of meester is dagelijks bezig om jou en je klasgenoten uitleg te geven, jullie werk na te kijken en in de gaten te houden hoe het met jullie is. Zo weet jouw juf of meester wat jij al goed kan of nog kan leren. De Cito-toetsen zorgen ervoor dat jouw juf of meester een nog beter beeld van jou krijgt. Onze toetsen geven een objectief beeld. Dat betekent dat het eerlijk laat zien waar jij staat op het moment dat jij de toets maakt. Het is dus niet nodig om te oefenen voor de toetsen.

Leerlingen primair onderwijs

Denk je met met ons mee?

Hoe denk jij over de Cito-toetsen? We horen het graag! Meld je bijvoorbeeld aan voor onze leerlingenraad en kom langs bij Cito. Of heb jij een leerlingenraad op jouw school of wil je graag dat Cito langs komt om het samen met jouw klas te hebben over de Cito-toetsen? Stuur ons dan een mail via leerlingenraad@cito.nl.

Meer lezen over de leerlingenraad

Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken