Direct naar inhoud

Citotour - de puzzel compleet

Seminar over analyseren met Leerling in beeld

De toetsen zijn gemaakt, de leerlingen hebben hard gewerkt. En nu? Je hebt zóveel informatie binnengekregen dat overzicht houden soms lastig is. En toch zijn toetsen maar een stukje van die héle puzzel. Want een leerling is veel meer dan de cognitieve ontwikkeling. Om je te helpen met analyseren in Leerling in beeld komen we naar je toe! Meld je aan voor de Citotour en leer tijdens een gratis seminar hoe jij de puzzel compleet krijgt. Ook maken deelnemers kans op een gratis training of e-consult naar keuze.

Leerkrachten primair onderwijs

Inhoud

Je leert in dit seminar van één uur stapsgewijs starten met analyseren. Je krijgt inzicht in de analysemogelijkheden, de verdiepende instrumenten en praktische tips om signalen duidelijk in beeld te brengen. We behandelen de volgende onderwerpen:

  • Visie op toetsen
  • Rapportages lezen
  • Analysewiel en stappenplan
  • Communicatie

Praktische informatie

Het seminar is gratis en bedoeld voor iedereen die met Leerling in beeld werkt en analyseert. We organiseren de Citotour in de maand juni op scholen door het hele land, zo is er altijd een bij jou in de buurt. Tijdens het seminar verzorgen wij een lekker kopje thee of koffie. Na inschrijving ontvang je enkele dagen voor aanvang de uitnodiging met het precieze programma.


Data en locaties

We verzorgen het seminar op onderstaande data en locaties. Kies in het aanmeldformulier bij welk seminar je aanwezig wil zijn.

DatumTijdLocatie
Maandag 3 juni15.00 – 16.30 uurMovare
Jan de Witplein 10
Landgraaf
Donderdag 6 juni15.00 – 16.30 uur

Stichting Comprix
Pastorieplein 12
Wolvega

Dinsdag 11 juni15.30 – 17.00 uur

Nutsbasisschool Burgst, loc. Kroeten, Moeraszegge 73
Breda

Dinsdag 11 juni15.00 – 16.30 uurOBS De Witte School
Van Panhuysstraat 19 Noordwijk
Woensdag 12 juni15.00 – 16.30 uurLeerplein 055
2e Wormenseweg 80
Apeldoorn

Win een gratis training

Extra leuk: als je deelneemt aan het seminar maak je kans op een gratis training of e-consult naar keuze. Tijdens het seminar ontvang je hiervoor een lot van ons. Wil je meedoen? Schrijf hier dan je gegevens op en lever hem na afloop in. Na afloop van de Citotour trekken we één winnaar voor een gratis training en één winnaar voor een gratis e-consult. Ben jij een van de gelukkigen? Dan ontvang je persoonlijk bericht van ons. Ook delen we dit op social media.

Meld je nu aan

Vul het aanmeldformulier in en neem deel aan het seminar. Kom je met meerdere collega’s? Vul dan voor elke collega apart het aanmeldformulier in. Na aanmelden ontvang je direct een bevestiging.

Let op:
wees er snel bij, want er is maar ruimte voor een beperkt aantal personen.

Aanmelden
Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken