Direct naar inhoud
Vier leerkrachten primair onderwijs in gesprek

Haal meer uit Leerling in beeld voor intern begeleiders

Wil jij als intern begeleider of kwaliteitscoördinator het optimale uit jullie LVS Leerling in beeld halen en jouw collega's goed kunnen begeleiden? In de training Haal meer uit Leerling in beeld krijg je informatie en handvatten om álle data uit Leerling in beeld overzichtelijk te duiden. Je krijgt praktische tools, zodat je optimaal kan analyseren. Ook ga je direct aan de slag met jouw eigen data. De trainer helpt je om jouw beeld compleet te krijgen en biedt je alle benodigde informatie.

Leerkrachten primair onderwijs bespreken samen de kwaliteit van het onderwijs

Dit leer je

Je gaat naar huis met veel kennis en tools om jouw collega's goed te kunnen helpen Leerling in beeld optimaal in te zetten. Aan het eind van de training:

  • Ken jij alle leerling- en groepsrapportages van Leerling in beeld
  • Heb jij een (start van een) groepsanalyse gemaakt
  • Heb jij kennis van alle verrijkende tools van Leerling in beeld
  • Weet jij de verrijkende tools in te zetten, zoals een verdiepend leesgesprek, Groeimeter en executieve functies

Praktische informatie

Deze training is speciaal voor intern begeleiders of kwaliteitscoördinatoren. Heb je een andere functie, maar wil je wel meer leren over het analyseren? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Belangrijk is dat je bij de verschillende rapportages kan in Leerling in beeld. Je volgt deze training bij jou op locatie of bij Cito in Arnhem. Heb je vragen? Neem contact op met adviespo@cito.nl.

Training bij jou op locatie

Volg de training met maximaal 20 collega's uit jouw IB-netwerk bij jou op locatie. De training duurt één dagdeel en kost € 1.495,- inclusief reiskosten. Vul het aanmeldformulier in via onderstaande button, dan hoor je snel van ons.

Aanmelden training eigen locatie

Training bij Cito Arnhem

Liever alleen of met een klein groepje de training volgen? Kies dan voor een training bij ons op kantoor. Dit duurt ongeveer 3 uur en kost € 199,- per persoon. De trainingsdata vind je in het aanmeldformulier via onderstaande button.

Aanmelden training bij Cito
Medewerker aan telefoon

Kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onze kanalen of kijk in de veelgestelde vragen.
Voor scholen: Vergeet niet om het brinnummer bij de hand te hebben en/of in de mail te vermelden, zodat we jouw vraag sneller kunnen behandelen!

Bereikbaar Ma t/m vr 08.30 tot 15.00 uur
Bellen (026) 352 11 11
E-mail klantenservice@cito.nl

Zoeken